Procedura colectare

Cum se colecteaza

Cartusele originale si nereumplute se vor livra in baza unor comenzi de ridicare, transmise de catre client, in momentul in care acesta va avea un stoc corespunzator (peste 20 bucati). Cartusele vor fi livrate pe baza de aviz de insotire a marfii (in cazul in care clientul este persoana juridica), factura fiscala urmand a fi emisa dupa verificarea bunurilor de catre colector.

Colectorul va inspecta bunurile receptionate si va verifica starea acestora si respectarea conditiilor de calitate. La operatiunea de verificare, care va avea loc la sediul colectorului, va putea participa si un reprezentant al beneficiarului. Colectorul are dreptul sa semnaleze toate neconcordantele cu privire la cartuse in cel mult 3 zile lucratoare de la livrare.

Facturarea bunurilor livrate se va face numai dupa verificarea acestora, urmand a fi luate in calcul numai cele care indeplinesc conditiile de calitate. Prin semnarea avizului de insotire a marfii si a facturii, colectorul confirma receptia calitativa si cantitativa a bunurilor.

Cartusele reumplute sau cele care nu se gasesc in lista noastra de preturi pot fi colectate, contra cost, pentru eliminare ecologica.

Transport si plata

Pentru a fi protejate in timpul transportului cartusele trebuie ambalate cu grija in cutii de carton, daca este posibil in ambalajul original. Cartusele laser trebuie infasurate individual in hartie si asezate intr-o cutie de carton.

Transport

Predarea cartușelor se poate face fie personal, fie prin curier, la sediul nostru “Office Refill” din orașul Racari, județul Dâmbovița. Nu acoperim costurile de transport.

Plata

Pentru cartusele care trec de evaluare, plata se face in termen de 10 zile de la primirea lor, in numerar, prin OP sau prin mandat postal.
Cartusele originale si nereumplute nu trebuie sa fie sparte, zgariate,crapate, deteriorate mecanic, iar cartusele de cerneala trebuie sa aiba capul de scriere.

Cartusele care nu trec de evaluare stau la dispozitia clientului timp de 3 zile de la primirea unei notificari din partea colectorului. Acestea pot fi trimise retur clientului, prin posta, costul transportului fiind suportat de catre client sau pot fi colectate in vederea eliminarii ecologice, colectorul urmand a emite o factura pentru acest serviciu catre client.